Olen aivan rakastunut rusetteihin! Niitä voi käyttää asusteina laukuissa, hiuksissa, paidoissa..  Love it! ♥

995772.jpg      995773.jpg        995774.jpg 

Kuvat Googlesta

Ensimmäisessä kuvassa aivan ihanat kengät! Värit ovat maanläheiset, eivät liian huomiotaherättävät. Lisäksi nuo suuret rusetit toisivat varmasti positiivista palautetta kadulla ja muuallakin, ainakin minun mielestäni.  Toisessa kuvassa on laukku, joka on ihanan romanttinen palloineen ja huomaamattomineen rusetteineen. Tuollaisen voisi vaikka ostaakin! Kolmannessa kuvassa hattuja, joihin on sidottu rusetti. Tuollaisia hattuja en kyllä itse käyttäisi, mutta tuota voisi soveltaa vaikka pipoon!

Itse etsin komeroiden kätköistä erilaisia nauhoja ja rusetteja. Löytyihän sieltä vaikka mitä, mm. hiuksiin laitettavia rusettipinnejä. Oli muuten aika hienoja..! :)

Romanttisuus on muutenkin mieleeni näin syksyllä. Ehkä sitten keväällä minulla on tummat värit ja runsaat vaatteet-vaihe? :D  No ei nyt vaan, keväällä on lupa olla ihan yli-romanttinen, ainakin pukeutumisessa! Nyt yhdistelen niitä tummia värejä ja runsaita vaatteita niihin ihanan romanttisiin rusetteihin. Kaikkein iki-muistoisinta varmaan on ollut se, kun laitoin hiuksiini sellaisen TODELLA ison rusetin..  Oli ainakin hauskaa..!

♥:llä Omenakeksi